dimarts, 23 d’octubre del 2007

El viatge és la vida

Un pot veranejar a la costa, passar uns dies al poble, gaudir de les platges del Carib, navegar per la Rivière, fer el Camino de Santiago, i fins i tot un pot quedar-se a casa.

Hom pot trobar-se amb la família a Escandinàvia, anar a Africa a cooperar, travessar la Xina en bicicleta, conèixer-se un mateix recorrent la Índia, aprendre anglès a Austàlia, fins i tot hom pot prendre una copa al bar del costat .

Hi ha qui va a esquiar per setmana santa, a descobrir Paris per Nadal, a torrar-se a la platja a l'estiu, qui aprofita un pont llarg i vola en low-cost a Sicília, a Londres o a Dublin, i fins i tot hi ha qui veu la tele al sofà.

Es pot marxar de colònies, de viatge de nuvis, de festa, d'any sabatic, d'excursió, de camping, d'Erasmus, de viatge de fi de curs, de cap de setmana, fins i tot es un pot marxar de casa per anar a treballar.

Podem viatjar en avió, en vaixell, en cotxe, a peu, en bicicleta, amb l'Inserso, en tren, en bus, en autostop, en taxi, per internet, i fins i tot podem fer-ho estirats al llit amb els ulls tancats.

Ens sentim atrets per les relacions humanes, per les novetats, per la bellesa, per l'exclusivitat, per la llunyania, per les diferències, per la moda, i fins i tot pels anuncis de cosmètics.

Pujar al Pedraforca, passar fora el cap d'any, descobrir l'Amazona, excavar al Pallars, fer un stage a França, visitar l'amic de Londres, el Guggengein de Bilbao i fins i tot anar a comprar el pa.

Anem a treballar cada dia, a comprar al Mercat, a buscar tabac, a recollir els nens a la piscina, al cinema, a la biblioteca o al pub, a buscar un video, a fer el vermouth i fins i tot a cagar.

Podem anar a molts llocs, quedar-nos-hi o tornar, podem fer moltes coses, una sola vegada o afartar-nos, fins i tot podem anar a Lincoln i estar-hi un any, però el viatge!!!, el viatge, nen!!! el viatge és la vida.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Uau Pinoooo!!!!!
M'ha encantat aquesta segona crònica! Tens tota la raó!
Molta merda en el vostra viatge!
Una abraçada als 2!!!!!

Anònim ha dit...

Ets un poeta joan!!!

( juan sin tierra de Montcada)

Anònim ha dit...

Ei Pinillooooo!!
Ara feia dies que no viatjava pel teu blog.
Fantàstic!! He disfrutat molt aquest VIATGE ÉS LA VIDA.
Una abraçada,
L'Anneta