dimecres, 11 de juny del 2008

Assignments

Assigment és una paraula que no havia sentit a la vida fins que no vaig arribar a Lincoln on es va convertir en usual. Assigment vol dir treball per la universitat. Les assignatures a Lincoln estaven valorades en assignments i exams. La veritat és que bon part del que hem d'anglés a Lincoln ha estat fent assignments.

El primer assignment que vem fer va ser la bomba. La Laura va aconseguir la nota més alta de totes, un 78%. Creieu-me que treure més d'un 60% era realment difícil. Vaja que la gent la parava pel carrer per demanar-li si-us-plau que els hi deixés veure el seu treball. Es tractava d'un assignment sobre la reforma de la UE, l'anomenat Tractat de Lisboa. Val a dir que ens vem entregar a fer aquest treball amb passió i que a partir de llavors tenim un nivellasso en política europea. Vamos que podríem dir-vos les diferències entre el Parlament, la Comissió i el Consell d'Europa.

Durant aquest curs hem fet assignments sobre el mercat del cafe a Espanya, project management de l'organització d'un concert, la globalització, objectius d'e-negoci d'una sala de concerts, la pàgina web d'aquesta sala-club-bar, l'Estratègia de Lisboa i la mobilitat dels estudiants internacionals. Amb tant d'assignment haureu entés perquè us deia que aquesta paraula és una de les que primer vem aprendre i una de les que més ràpid se'ns ha quedat grabada.

Aquí abaix teniu la llista complerta per si els voleu donar un cop d'ull -especialment altres pròxims estudiants de Business de la Universitat de Lincoln-. Destaca el video que vem editar sobre el moviment internacional d'estudiants. Sens dubte un dels més currats i que recomanem a tots els publics.


European Business
Lisbon Treaty by Laura (78%) by Joan (50%)
Lisbon Strategy by Joan (56%)


Strategic Management
Spanish Coffee Industry by Joan (57%)


Internet and E-Commerce
Minerva Club e-commerce objective by Joan (62%)
Minerva Club website proposal by Laura, Silvia, Leti and Joan (66%)


English as Foreign Language
International students by Laura and Joan (58%)
Video Oral presentation

Business Project Management
Assignment by Joan (60%)